banner359

5. Uluslararası Çocuk Hakları Film Festivali Başladı

Bursa 5. Uluslararası Çocuk Hakları Film Festivali Başladı.

30 Mayıs 2016 Pazartesi 16:30
5. Uluslararası Çocuk Hakları Film Festivali Başladı
Bursa 5. Uluslararası Çocuk Hakları Film Festivali başladı.
5. Uluslararası Çocuk Hakları Film Festivali, Merinos AKKM’de başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ve Bursa Valiliği ile Nilüfer Belediyesi, Bursa Büyükşehir Belediyesi, Mudanya Belediyesi, Osmangazi Belediyesi, Yıldırım Belediyesi, Anadolu ve Uludağ Üniversitesi Çocuk Hakları Kültür Sanat Derneği’nin işbirliğiyle düzenlenen festivalin açılışı yapıldı. Açılışta 5. Uluslararası Çocuk Hakları Film Festivali Başkanı Prof. Dr. Nezih Orhon, desteklerinden dolayı Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey adına Başkan Yardımcısı Adil Kayaoğlu’na plaket verdi.
57 çocuk ve 44 yetişkin yönetmen olmak üzere toplam 101 filmin değerlendirileceği festival kapsamında, çocuk yönetmenlerden 22, yetişkin yönetmenlerden de 26 kısa film ve 2 uzun metrajlı film gösterime sunulacak. Festival kapsamında gösterime girecek filmlerden bazıları da Nazım Hikmet Kültürevi’nde izleyici ile buluşacak. Festival 1 Haziran tarihinde sona erecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<