banner359

"7 Fotoğrafhane" açıldı

Bursalı gazeteci Emre Koşak, Üçevler İbrahim Yazıcı Plaza’da ’7 Fotoğrafhane’ adlı stüdyo açtı.Emre Koşak ile stüdyo stil danışmanı Zeynep Vuran’ın ortaklaşa açtığı ’7 Fotoğrafhane’ fotoğraf stüdyosunun kurdelesini Bursaspor...

14 Kasım 2016 Pazartesi 11:44
"7 Fotoğrafhane" açıldı
Bursalı gazeteci Emre Koşak, Üçevler İbrahim Yazıcı Plaza’da ’7 Fotoğrafhane’ adlı stüdyo açtı.
Emre Koşak ile stüdyo stil danışmanı Zeynep Vuran’ın ortaklaşa açtığı ’7 Fotoğrafhane’ fotoğraf stüdyosunun kurdelesini Bursaspor Başkanı Ali Ay ile TSYD Bursa Şubesi Başkanı İlhan Öztat’ın kesti. Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Abdülkadir Karlık, Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay ile çok sayıda davetli katıldı.
Bursa’nın en büyük fotoğraf stüdyosu olan 7 Fotoğrafhane’de endüstriyel çekimler, moda-katalog çekimleri ve ürün çekimlerinin gerçekleştirileceğini belirten Emre Koşak, "Bursa bir sanayi şehri. Üretimin kalbi olan şehrimizde böyle bir fotoğraf stüdyosuyla markalarımıza çekim konusunda destek olacağımızı düşünüyoruz. Stüdyomuzda ayrıca ünlü isimlerle eğitimler, seminerler, söyleşiler de gerçekleştireceğiz. Bursalı fotoğrafçı arkadaşlarımıza daha iyi ekipmanlarla çekim yapma imkanı sunabilmek için kiralama sistemini de Bursa’ya bu stüdyoyla getirmiş olduk” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<