banner359

Adalet Bakanlığı Karacabey’i Türkiye’ye örnek gösterdi

‘Arabuluculuk Yasası’nı ilk uygulayan Karacabey Belediyesi, Adalet Bakanlığı tarafından resmi kurumlara örnek gösterildi.2013 yılında, temizlik çalışmalarında hayatını kaybeden işçinin yakınları ile arabulucu sayesinde anlaşan Karacabey...

13 Şubat 2017 Pazartesi 11:38
Adalet Bakanlığı Karacabey’i Türkiye’ye örnek gösterdi

‘Arabuluculuk Yasası’nı ilk uygulayan Karacabey Belediyesi, Adalet Bakanlığı tarafından resmi kurumlara örnek gösterildi.

2013 yılında, temizlik çalışmalarında hayatını kaybeden işçinin yakınları ile arabulucu sayesinde anlaşan Karacabey Belediyesi’ni Türkiye’ye örnek gösteren Adalet Bakanlığı Arabuluculuk Daire Başkanı Hakan Öztatar, uygulamadan övgü ile bahsederek, bunun ülke genelinde yaygınlaşması gerektiğini söyledi.

Öztatark, kamu idarelerinin arabuluculuğa gitmelerinde kanunen engel bulunmadığını, belediyelerin hukuki ihtilafları arabulucuya götürülebileceğini dile getirdi.

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan ise, “Türkiye’nin önde gelen belediyelerinde ne varsa Karacabey’de de o olacak sözünü vermiştik. Halkımız her şeyin en iyisini hak etmektedir. Proje ve çalışmalarımızın örnek gösterilmesinden halkımız adına büyük sevinç duyuyoruz” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<