banner359

Ak Parti İnegöl İlçe Başkanı Adem Demirel:

AK Parti İnegöl İlçe Teşkilatının Danışma Meclis toplantısında konuşan İlçe Başkanı Adem Demirel, "Türkiye’nin hedefleri doğrultusunda koşmaya devam edeceğiz. Yarınlar daha aydınlık olacağına inanıyorum. 100 yıl önce kiminle...

02 Ekim 2016 Pazar 16:31
Ak Parti İnegöl İlçe Başkanı Adem Demirel:
AK Parti İnegöl İlçe Teşkilatının Danışma Meclis toplantısında konuşan İlçe Başkanı Adem Demirel, "Türkiye’nin hedefleri doğrultusunda koşmaya devam edeceğiz. Yarınlar daha aydınlık olacağına inanıyorum. 100 yıl önce kiminle mücadele ettiysek, aslında bugün de onlarla mücadele ettiğimizi görüyoruz" dedi.
Sani Konukoğlu konferans salonunda düzenlenen AK Parti İnegöl İlçe Teşkilatının Danışma Meclis toplantısına AK Parti Bursa Milletvekilleri İsmail Aydın ve Zekeriya Birkan, Belediye Başkanı Alinur Aktaş, AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel ve yönetim kurulu üyeleri ile partililer katıldı. İlçe Başkanı Adem Demirel, “15 Temmuz darbe girişimi üzerinden iki buçuk ay geçti. Geçen süre içerisinde ortaya çıkan bilgiler, FETÖ’cü ihanetin tüm boyutlarını ortaya çıkarttı. Halimize ne kadar şükretsek ve darbeyi püskürten şehitlerimize, gazilerimize ve meydanlara çıkan toplumun her kesiminden vatandaşlara ne kadar teşekkür etsek azdır. 15 Temmuz’da darbeyi püskürten birliktelikler 20 Ağustos’ta Yenikapı’da 5 milyon vatandaşın katıldığı mitingde, adeta ete kemiğe bürünmüştür.Bugünlerde ise sanki tavrın dağıldığı milli birlik ve beraberlik tablosunda çatlaklar olduğu izlenimi yavaş yavaş kendini gösteriyor. Muhalefetin eski söylemlere sığınması bu kaygının ana nedenidir” dedi.
Türkiye’nin son iki yıldır büyük saldırılar altında olduğunun altını çizen Demirel, “Bu saldırılar hem içeriden hem dışarıdan gelmektedir. Türkiye zorlu bir direniş, zorlu bir imtihanla karşı karşıyadır. Böyle olunca mücadelemize hem içeride hem de dışarıda devam etmek durumundayız. 100 yıl önce kiminle mücadele ettiysek, aslında bugün de onlarla mücadele ettiğimizi görüyoruz. Bu yarın da aynı şekilde devam edecektir. Bunu bilip, bu şekilde hareket etmekte fayda var. Türkiye son zamanlarda çok uluslu milletlere karşı mücadele etmektedir. Bu mücadele sonucunda dün olduğu gibi bugün de çok kayıplar vermekteyiz. Bu aslında düşmana verilen en büyük resttir. Biz bu vatanı canımız pahasına korumaya, canımız pahasına bu vatanı size teslim etmemeye karşı verilen bir ikazdır. Bu mücadeleyi halkımızla, askerimize, polisimizle, kurucularımızla hep birlikte veriyoruz. 15 yıl önce başladığımızı kutlu yürüyüşümüz devam ederken, her zamankinden daha güçlü bir Türkiye var. Eğitimden sağlığa, ulaşımdan enerji her alanda kalkınmış, tüm dünyada mazlumların umudu, kimsesizlerin sesi olan, gündem belirleyen, bayrağı beş kıtada dalgalanan, milletini vesayet ve yasaklardan uzaklaştıran, demokrasiye inanan ve onu yücelten, üstünlüğün hukukundan hukukun üstünlüğüne geçen bir Türkiye var. Ülkemizin bahtı açık olsun diye yeni hedeflere doğru koşmaya devam edeceğiz. Biliyoruz ki yarınlar daha güzel daha aydınlık olacak” ifadelerini kullandı.
İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise, “Hicri yılbaşına girdik. Rabbim inşallah geçen yıldan daha güzel, hem Türkiye’de hem de İslam alemine kan ve gözyaşının olmadığı, huzurun olduğu bir süreci bizlere nasip eder. 15 Temmuz akşamı tabiri yerindeyse olmak ya da olmamak konusunda Kurtuluş Savaşı ruhunun, o Çanakkale ruhunun bir kez daha ayağa kalktığı bir dönemi yaşadık. Bu darbe kalkışmasını yapanlar, sözüm ona bu devletin üniversitelerinde okumuş, bu devletten makamlar, mevkiler almış, payeler almış, rütbeler almış insanlardır. Ama bu darbe kalkışması ve bunu bertaraf eden ve bu milletin özgürlüğü ve bağımsızlığı konusunda canını seve seve feda eden 250 civarında şehidimiz ve binlerce gazimiz oldu. Bunlar bu memleketin terzisi, bakkalı, kamyoncusu farklı iş kollarındaki insanlarıydı. Yani milletin kendisiydi.Bu sadece AK Parti’nin değil, Türkiye’nin mevzusuydu. Türkiye’ye yapılmış darbe kalkışmasıydı” dedi.
AK Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın’da, “Türk milleti darbelere alışık bir millettir. Cumhuriyet tarihinden bu güne kadar her 5 yıla bir darbe sığdırılmış. Osmanlı’nın son 100 yılında neredeyse 10 yılda bir darbeler yapılmış. Bu kadar darbeyle içli dışlı olmuş bir millet 15 Temmuz’da farkını ortaya koymuştur. Darbe sırasında millet evinde oturur diye düşündüler ama milleti hesaba katmadılar. Birincisi bu işin başında adam gibi adam Recep Tayyip Erdoğan vardı. Aziz milletimiz de sokaklardaydı. AK Partinin bu millete getirdiği en büyük yenilik kendine güvendi. Bu millet vatanına sahip çıktı” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<