AK Parti Kadın Kolları’nda yeni dönem

Geçen hafta yeni yönetimin belirlendiği AK Parti Osmangazi İlçe Kadın Kolları’nda yürütme kurulu da şekillendi.Yapılan ikinci yönetim kurulu toplantısının ardından belirlenen listeye göre Zeynep Kurt’un başkanlık yaptığı AK Parti...

06 Aralık 2016 Salı 15:30
AK Parti Kadın Kolları’nda yeni dönem
Geçen hafta yeni yönetimin belirlendiği AK Parti Osmangazi İlçe Kadın Kolları’nda yürütme kurulu da şekillendi.
Yapılan ikinci yönetim kurulu toplantısının ardından belirlenen listeye göre Zeynep Kurt’un başkanlık yaptığı AK Parti Osmangazi İlçe Kadın Kolları’nda, Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Canan Demirel oldu. Teşkilat Başkanlığı’nı Asiye Akça’nın yapacağı AK Parti Osmangazi İlçe Kadın Kolları Yürütme Kurulu’ndaki diğer görev dağılımları ise şu şekilde oluştu:
Seçim İşleri Başkanı Kübra Bayrak, Tanıtım ve Medya Başkanı Mine Çıtlık, Sosyal İşler Başkanı Çiğdem Alço, Dış İlişkiler Başkanı Fatma Adaletsever, Yerel Yönetimler Başkanı Tülay Özdemir, Ekonomi İşleri Başkanı Hilal Akdağ, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Esraaşlıcıoğlu, Mali ve İdari İşler Başkanı Nilgün Karakaş, Ar-Ge Başkanı Mine Yamanlar, İnsan Hakları Başkanı Derya Seymen, Çevre Şehir ve Kültür Başkanı Şerife Akbıyık, Sekreter Çiğdem Ayaz.
Görev dağılımının ardından konu ile alakalı açıklamalarda bulunan AK Parti Osmangazi İlçe Kadın Kolları Başkanı Zeynep Kurt, “Var gücümüzle çalışmalarımızı sürdürecek ve bizleri bu göreve layık görenleri asla utandırmayacağız” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<