banner359

Aktaş’tan Yenişehir ve İznik çıkartması

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Yenişehir ve İznik belediyelerini ziyaret etti.Belediye Başkanı Alinur Aktaş, ilk ziyaretini Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik’e yaptı. Ziyarette İnegöl ve Yenişehir’in meseleleri hakkında...

05 Ekim 2016 Çarşamba 17:47
Aktaş’tan Yenişehir ve İznik çıkartması
İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Yenişehir ve İznik belediyelerini ziyaret etti.
Belediye Başkanı Alinur Aktaş, ilk ziyaretini Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik’e yaptı. Ziyarette İnegöl ve Yenişehir’in meseleleri hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Aktaş, “İnegöl ve Yenişehir’in tarım gibi ortak bir paydası da var. İnegöl’ün Yenişehir’den, Yenişehir’in de İnegöl’den farklı konularda birbirine fayda sağladığını söyleyebiliriz. Zaman zaman başkanımızla bu tür istişareleri yapıyoruz” dedi.
Başkan Alinur Aktaş, İznik Belediye Başkanı Osman Sargın’ı da ziyaret etti. Sargın, Aktaş’ın ziyaretlerinden büyük memnuniyet duyduğunu ifade etti.
15 Temmuz kalkışmasının ardından İznik İlçe Emniyet Müdür Vekilliği görevine tayin edilen Gökhan Genç’i de ziyaret eden Aktaş, İnegöl’de başarılarıyla adından söz ettiren Genç’e yeni görevinde de başarılar diledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<