banner359

Altepe gençlerle buluştu

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Balkanlar’da gerçekleştirilen faaliyetler gençlere örnek oluyor.Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa Gençlik Kulüpleri Federasyonu işbirliği ve Büyükşehir Belediyespor Kulübü destekleriyle Bursa Necatibey...

23 Kasım 2016 Çarşamba 15:03
Altepe gençlerle buluştu
Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Balkanlar’da gerçekleştirilen faaliyetler gençlere örnek oluyor.
Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa Gençlik Kulüpleri Federasyonu işbirliği ve Büyükşehir Belediyespor Kulübü destekleriyle Bursa Necatibey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirilen ‘Balkan Gençlik Oyunları Paneli’, öğretmenlerden ve öğrencilerden büyük ilgi gördü. Bursa Zeki Müren Güzel Sanatlar Lisesi Korosu’nun Balkan türkülerini seslendirdiği programda, Osmangazi ve Nilüfer ilçelerindeki 16 liseden öğrencilerin hazırladığı sunum dikkat çekti.
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, “Bursa birikimli bir şehir. Çalışkan insanların yaşadığı, tarih başkenti Bursa, ecdat yadigarı bir şehirdir. Bursa’da yaşadığımız için çok şanslıyız. Gençlerimiz Bursa’nın değerini iyi biliyor. Değerlerine sahip çıkan gençlerimizle gurur duyuyoruz. Türk milletinin geleceği olan gençlerimizin iyi insan, mesleğinde en iyi olmaya çabalayan bir gençlik olmasını istiyoruz” diye konuştu.
Gençlere kendilerini iyi yetiştirmelerini tavsiye eden Recep Altepe, Bursa’nın geleceğinin güvende olduğuna değinerek, “Hepimiz çok çalışacağız. Bize çalışmak düşüyor. Bursa için yapacak çok işimiz var. Bursa olarak Balkan ülkelerinin de yanındayız, orada yaşanan sıkıntıda ilk olarak Bursa koşuyor. Marmara Bölgesi’ndeki belediyeler olarak Balkan ülkelerindeki restorasyonlardan, Tuna Nehri’nin temiz akması için yapılacaklara kadar her konuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Gençlerimiz de projelerini üretsinler, biz inceleyip değerlendirelim, gerçekleştirelim. Balkanlarla ilişkilerimizi geliştirelim ama aynı zamanda Bursa’nın kıymetini de bilelim” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<