banner359

Aşıklar çaldı, başkan söyledi

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Aşıklar Kahvesi’ni ziyaret edip, türkü söyledi.Osmangazi Belediyesi, tarihi Tahtakale Çarşısı’nı eski ihtişamlı günlerine kavuşturmak için çalışma başlattı. Başkan Mustafa Dündar, Büyükşehir...

29 Mart 2017 Çarşamba 14:33
Aşıklar çaldı, başkan söyledi

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Aşıklar Kahvesi’ni ziyaret edip, türkü söyledi.

Osmangazi Belediyesi, tarihi Tahtakale Çarşısı’nı eski ihtişamlı günlerine kavuşturmak için çalışma başlattı. Başkan Mustafa Dündar, Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Abdülkadir Karlık ile birlikte Aşıkları Kahvesi’ni ziyaret etti. Tahtakale’nin Bursa’nın en eski ticaret merkezlerinden biri olduğunu ifade eden Dündar, “Burası bir ticaret merkezi. Aynı zamanda kültürel faaliyetlerin de yoğun olduğu bir merkez. Ozanlar, çarşı içerisinde yer alan Aşıklar Kahvesi’ne gelerek saz çalıp türküler söylüyor. Türkiye’nin her yöresine ait türküleri burada duyabilirsiniz. Biz de aşıklarımız eşliğinde türkülerle dünyanın dört bir yanında bulunan vatandaşlarımıza selamlar gönderiyoruz” dedi.

Üç türkü seslendiren Başkan Dündar’a aşıklar teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<