banner359

Ataevler Gençlik Ve Spor Kulübü Açıldı

Özellikle Gençlerin Ve Çocuklarin Daha Fazla Spor Yapmalarını Hedefleyen Ataevler Gençlik Ve Spor Kulübü Nilüfer Belediyesi’nin Katkılarıyla Açıldı.

02 Ağustos 2015 Pazar 14:20
Ataevler Gençlik Ve Spor Kulübü Açıldı
Özellikle gençlerin ve çocukların daha fazla spor yapmalarını hedefleyen Ataevler Gençlik ve Spor Kulübü Nilüfer Belediyesi’nin katkılarıyla açıldı.
Amatör ve profesyonel spor dallarına verdiği destekle gelecek nesillerin daha iyi yetişmesi için çok sayıda projeyi hayata geçiren Nilüfer Belediyesi’nin katkılarıyla Ataevler Gençlik ve Spor Kulübü açıldı. Açılış törenine Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ile çok sayıda yetkili ve vatandaş katıldı. Bozbey, sporla gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için çalıştıklarını söyledi. Bozbey, “Geleceğimiz olan çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan kurtarıp, onları sporun bir dalıyla buluşturmak lazım. Bizler bu tesisleri gençlerimiz ve çocuklarımız için hazırlıyoruz. Onların iyi eğitim almaları adına Ataevler Gençlik ve Spor Kulübü’nün yanı sıra Ataevler Mahalle Komitesi de elinden geleni yapacaktır” diye konuştu.
Nilüfer Belediyesi olarak mahalle komitelerinin almış olduğu kararları hayata geçirdiklerini belirten Başkan Bozbey “Bu tesis aynı zamanda da sosyal sorumluluk projelerini de beraberinde götüren bir anlayışta olacaktır. Tesisimizin bölgemiz insanına hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.
Bozbey, Ataevler Gençlik ve Spor Kulübü’nün forma ve futbol topunu imzalayarak, minik sporcularla fotoğraf çektirdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<