banner359

Babalar Çocuklarıyla Pasta Yaptı

Nilüfer Belediyesi’nin düzenlediği Baba-Çocuk Atölyesi’ne çocukları ile birlikte katılan belediye çalışanları renkli bir gün geçirdi. Pasta atölyesinde babalar çocuklarıyla lezzetli pastalar yaptı.Nilüfer Belediyesi tarafından düzenlenen...

29 Kasım 2015 Pazar 15:01
Babalar Çocuklarıyla Pasta Yaptı
Nilüfer Belediyesi’nin düzenlediği Baba-Çocuk Atölyesi’ne çocukları ile birlikte katılan belediye çalışanları renkli bir gün geçirdi. Pasta atölyesinde babalar çocuklarıyla lezzetli pastalar yaptı.
Nilüfer Belediyesi tarafından düzenlenen Baba-Çocuk Atölyesi’ne katılan babalar bu haftasonu çocuklarıyla birlikte mutfağa girdi. Atölye kapsamında daha önceki haftalarda farklı etkinlikler gerçekleştiren babalar ve çocukları bu defa hünerlerini Nilüfer Belediyesi Dernekler Yerleşkesi Mutfağı’nda pasta yaparak gösterdi. Babalar ve çocukları önce pasta eğitimi aldı ardından öğrendiklerini uygulayarak birbirinden lezzetli pasta hazırlayarak evdekilere sürpriz yaptı.
Nilüfer Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlikte Nilüfer Belediyesi’nde çalışan babalar çocuklarıyla birlikte bir ay boyunca her haftasonu Baba-Çocuk Atölyesi’nde katılarak farklı konularda eğitim alıyor. Daha önceki haftalarda uçurtma yapımı ve drama eğitimleri verildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<