banner359

Başkan Işık’tan şehit ve gazi annelerine ziyaret

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, Gürsu’da yaşayan şehit ve gazi annelerini ziyaret etti.Bir restaurantta gerçekleştirilen ziyarette konuşan Başkan Işık, “Ülkemizin geleceğini emanet edeceğimiz, vatanına, milletine, ailesine, manevi...

16 Mayıs 2017 Salı 17:39
Başkan Işık’tan şehit ve gazi annelerine ziyaret

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, Gürsu’da yaşayan şehit ve gazi annelerini ziyaret etti.

Bir restaurantta gerçekleştirilen ziyarette konuşan Başkan Işık, “Ülkemizin geleceğini emanet edeceğimiz, vatanına, milletine, ailesine, manevi değerlerimize bağlı, aydınlık nesiller yetiştiren, değerli annelerimizin ellerinden öpüyorum. Yüce Rabbimizin cenneti ayaklarının altına serdiği annelerimizin, yalnız bir gün değil her gün değerini bilmeliyiz. Karşılık beklemeyen sevgisi, emeği, şefkatiyle annelerimizi bir ömür boyu başımızın üstünde taşısak haklarını ödeyemeyiz” dedi.

Başkan Işık, şehitler için duaların da okunduğu ziyarette şehit ve gazi annelerine hediyeler takdim etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<