banner359

Başkan Kurtulan Roman Vatandaşlarla İftarda Buluştu

Mustafakemalpaşa Belediyesi, Ramazan ayının ruhuna uygun toplumsal dayanışmayı sağlamak amacıyla düzenlediği mahalle iftarlarına devam ediyor.Kardeşlik ve paylaşma kültürünün tüm bereketiyle mahallelere yansıdığı sokak iftarlarının...

26 Haziran 2016 Pazar 18:56
Başkan Kurtulan Roman Vatandaşlarla İftarda Buluştu
Mustafakemalpaşa Belediyesi, Ramazan ayının ruhuna uygun toplumsal dayanışmayı sağlamak amacıyla düzenlediği mahalle iftarlarına devam ediyor.
Kardeşlik ve paylaşma kültürünün tüm bereketiyle mahallelere yansıdığı sokak iftarlarının 5.’si Dere Mahalle’de gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Kaymakam Mustafa Masatlı’nın da katıldığı 800 kişilik iftar programında, Dere ve Yeni Dere Mahallesi’nde yaşayan Roman vatandaşlarla birlikte TOKİ bahçesinde oruç açtı.
Udi bestekar Yücel Kaydı’nın ilahi dinletisine sahne olan iftar programında konuşan Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, birlik ve beraberlik mesajları verdi. İftar sofralarında bir tas çorbanın, bir somun ekmeğin dışında dostluk, sevgi ve hoşgörü gibi değerlerin paylaşıldığını vurgulayan Başkan Kurtulan, "Her yönden gelişme gösteren bir kentte yaşıyoruz. Mustafakemalpaşa Belediyesi olarak bu güzellikleri bizlere hizmet etme şerefi veren vatandaşlarımızla paylaşmayı bir görev addettik. Acısından tatlısına kadar her zaman vatandaşlarımızın yanında olma gayreti içerisindeyiz. Hemşehrilerimizin Kadir Gecesi’ni kutluyor, şimdiden hayırlı bayramlar diliyorum" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<