banner359

Başkan Özkan 22 Farklı Ülkeden Gelen Öğrencilerle Buluştu

Karacabey Belediyesi ve Bursa Gençlik Akademisi işbirliği ile gerçekleştirilen Uluslararası Yaz Dil Kampı ilçenin yazlık tatil bölgesi Yeniköy’de sürüyor. Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, gençlerle bir araya gelerek kampı ziyaret...

03 Ağustos 2015 Pazartesi 16:40
Başkan Özkan 22 Farklı Ülkeden Gelen Öğrencilerle Buluştu
Karacabey Belediyesi ve Bursa Gençlik Akademisi işbirliği ile gerçekleştirilen Uluslararası Yaz Dil Kampı ilçenin yazlık tatil bölgesi Yeniköy’de sürüyor. Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, gençlerle bir araya gelerek kampı ziyaret etti.
22 farklı ülkeden 40 yabancı öğrencinin iştirak ettiği kampa Türkiye’nin çeşitli il ve ilçelerinden 60 Türk öğrenci yer aldı. Yeniköy sahilinde yapılan kampta, gençler, 5 gündür çadırda konaklayarak çeşitli faaliyetlerle günlerini geçiriyor. Bu aktiviteler içerisinde survivor oyunlarından spora, eğitici-öğretici oyunlardan kültürel gösterilere kadar birçok faaliyet yer alıyor. Kampta öğrencilerle bir araya gelen Başkan Ali Özkan, öğrencilerin geldikleri ülkeler hakkında bilgiler alırken, Yeniköy hakkında edindikleri intibaları dinledi.
Kampın ilk yıl yerli ve yabancı toplam 35 öğrenciden oluştuğunu dile getiren Özkan, bu yıl ise sadece yabancı öğrenci sayısının 40 olduğunu ve toplam 100 öğrencinin Yeniköy’e gelerek bu kampa katıldığını ifade etti.
Bu yıl kampa Tunus, Romanya, İtalya, Filipinler, Belarus, Irak, Fas, Endonezya, Gana, Pakistan, Mısır, Gürcistan, Kosova, Arnavutluk, Bolivya ve Cezayir gibi farklı ülkelerden toplam 40 yabancı öğrenci katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<