Başkan Özkan, Gölkıyı Mahallesindeki Çalışmaları Denetledi

Karacabey Belediye Başkan Ali Özkan, Gölkıyı Mahallesi’nde belediye tarafından süren çalışmaları muhtar Erdoğan Özkul ile birlikte denetledi. Köy kahvesinde mahalle sakinleri ile bir araya gelen Başkan Özkan, vatandaşların sıkıntılarını...

01 Ağustos 2015 Cumartesi 16:07
Başkan Özkan, Gölkıyı Mahallesindeki Çalışmaları Denetledi
Karacabey Belediye Başkan Ali Özkan, Gölkıyı Mahallesi’nde belediye tarafından süren çalışmaları muhtar Erdoğan Özkul ile birlikte denetledi. Köy kahvesinde mahalle sakinleri ile bir araya gelen Başkan Özkan, vatandaşların sıkıntılarını dinledi.
Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Başkan Yardımcısı Mehmet Vural ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette ilk olarak Gölkıyı Camii’sinde süren şadırvan inşaatını inceledi. Caminin diğer ihtiyaçlarını not alan Başkan Özkan, burada yaptığı incelemeler sonrası belediye ekiplerine haber vererek, eksikliklerin giderilmesi talimatını verdi.
Mahallenin belli yerlere ulaşımda sıkıntı çekmesinden dolayı imkanlar dahilinde buralara asfalt çalışmasının 2015 yaz sezonu bitimine kadar tamamlanacağını ifade eden Özkan, çiftçi ve hayvan sahipleri ile de genel değerlendirmelerde bulundu.
Gölkıyı’nın da konum itibariyle turistik bir öneme sahip olduğunu ancak bunun için ilk olarak turizm temelinin sağlam atılması ve mahalle halkının da bunu istemesi gerektiğini ifade eden Başkan Ali Özkan, “Eskikaraağaç Avrupa Leylek Köyü ile bu güzel mahallemizi bu noktada bir bütün olarak görebiliriz aslında. Ancak bu zamana kadar hiçbir turizm faaliyeti ve çalışmasında bulunulmadığı için bu biraz zaman alacaktır. Eğer mahalle halkımız da bizim bu önerilerimizi isterse biz elimizden geleni yaparız ve Gölkıyı’ında turizm anlamında da bir değer olmasını sağlarız” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<