Başkan Özkan ilk iftarı şehit ailesinin evinde yaptı

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, eşi Gülden Özkan, kızı Sena Özkan ve Karacabey AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Hamiyet Özenli ile birlikte ilk iftarını Şırnak’ta çıkan çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Cemil Turan’ın...

28 Mayıs 2017 Pazar 14:29
Başkan Özkan ilk iftarı şehit ailesinin evinde yaptı

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, eşi Gülden Özkan, kızı Sena Özkan ve Karacabey AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Hamiyet Özenli ile birlikte ilk iftarını Şırnak’ta çıkan çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Cemil Turan’ın baba ocağında yaptı.

banner380

İlk iftarını Şehit Cemil Turan’ın ailesiyle geçiren Başkan Özkan, bunun kendilerine ayrı bir mutluluk verdiğini belirtti. Şehidin 9 yıldır yatalak olan babasının oruç tutmasından dolayı duygulandığını belirten ve orucunu açmasında yardımcı olan Başkan Özkan, "Çat kapı bir iftara geldik. Bundan sonra da bu tür çat kapı haber vermeden iftarlara gideceğiz. Binlerce Müslümanın Allah rızası için niyetler getirerek nefislerine söz geçirdiği, barışın, kardeşliğin, huzurun ayı olan Ramazan’ı icra etmekten mutluluk duyuyoruz. Bu mutluluğumuzu şehit ailemizle paylaşmak istedik. Kendimizi evladı olarak gördüğümüz, şehidimizin babası Kadir Turan ve annesi Ümmühan Turan’ın evine konuk olduk, ekmeğimizi bölüştük" diye konuştu.

Açılan orucun ardından yenilen iftar yemeğinden sonra sofra duasını yapan Başkan Ali Özkan, "Onlar için ne yapsak azdır. Onlar bu topraklarda Türk Bayrağı’nın dalgalanması için evlatlarını vatana şehit veren yüce gönüllü insanlar. Aynı sofraya kaşık sallamak, onlarla birlikte olmak bizler için gurur kaynağı" dedi.

İftar yemeğinin ardından Belediye Başkanı Ali Özkan ve beraberindekiler şehidin annesi Ümmühan Turan ile çay içerek sohbet etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<