banner359

Başkan Özkan’a Teşekkür Ziyaretleri

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, AK Parti Bursa Milletvekili Mehmet Müfit Aydın ve Meslek Yüksek Okulu öğrencilerini ağırladı.10. sıradan AK Parti Bursa Milletvekili seçilen Mustafa Müfit Aydın, Başkan Özkan’ın konuğu olurken, ziyarette...

24 Kasım 2015 Salı 16:43
Başkan Özkan’a Teşekkür Ziyaretleri
Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, AK Parti Bursa Milletvekili Mehmet Müfit Aydın ve Meslek Yüksek Okulu öğrencilerini ağırladı.
10. sıradan AK Parti Bursa Milletvekili seçilen Mustafa Müfit Aydın, Başkan Özkan’ın konuğu olurken, ziyarette AK Parti İlçe Başkanı Murat Erol ve teşkilat mensupları da hazır bulundu. Aydın, Başkan Özkan’a seçim döneminde gösterilen yakın ilgi için teşekkür ederken, her zaman ilçe meselelerinin çözümünde Karacabeylilerle birlikte çalışma kararında olacağı mesajını verdi. Özkan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.
Karacabey Meslek Yüksek Okulu öğrencileri de Belediye Başkanı Ali Özkan’ı ziyaret etti. Talep ve fikirlerini Başkan Özkan ile paylaşan öğrencilere teşekkür eden Başkan Özkan, her kesimin olduğu gibi öğrencilerin de görüşlerini alarak çözüm üretmenin ana prensipleri olduğu mesajını verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<