banner359

Başkan Sargın basın mensupları ile iftarda buluştu

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, İznik Eko Turizm Tesisleri’nde verdiği iftar yemeğinde ilçede hizmet veren basın mensuplarıyla bir araya geldi.Ramazan ayının sevgi, kardeşlik ve paylaşma duygularıyla toplumsal hayatın huzur ve barışına...

30 Mayıs 2017 Salı 10:16
Başkan Sargın basın mensupları ile iftarda buluştu

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, İznik Eko Turizm Tesisleri’nde verdiği iftar yemeğinde ilçede hizmet veren basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Ramazan ayının sevgi, kardeşlik ve paylaşma duygularıyla toplumsal hayatın huzur ve barışına büyük katkı sağladığını belirten Başkan Sargın, "Bolluğun, bereketin eksik olmadığı, birliğin, beraberliğin ve hoşgörünün arttığı bir Ramazan yaşanması temenni ediyorum. Tüm yıl olduğu gibi ramazan ayında da İznik Belediyesi olarak sıcak aşları ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın evlerine bırakıyoruz. Öte yandan halkımız ile kaynaşmak, birlik ve beraberliğimizi pekiştirerek Ramazan ayının anlamına uygun etkinlikler yapmak amacıyla sokak iftarları ve halk iftarları ile vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<