banner359

Başkan Sargın çiftçilerle zeytin sezonunu açtı

Bursa’nın İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Drazali Mahallesinde zeytin sezonunu açan çiftçileri ziyaret ederek hayırlı ve bereketli kazançlar diledi.İznik’te zeytin sezonun açılması ile birlikte bir çok çiftçi mahsullerini toplamaya...

14 Ekim 2016 Cuma 15:52
Başkan Sargın çiftçilerle zeytin sezonunu açtı
Bursa’nın İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Drazali Mahallesinde zeytin sezonunu açan çiftçileri ziyaret ederek hayırlı ve bereketli kazançlar diledi.
İznik’te zeytin sezonun açılması ile birlikte bir çok çiftçi mahsullerini toplamaya başladı. Bölgenin en iyi zeytinlerinin yetiştiği İznik’te ilk mahsullerin toplanmaya başlamasının ardından zeytin sezonu açıldı. İznik Belediye Başkanı Osman Sargın da sezonun açılması ile birlikte Drazali Mahallesi’nde zeytin toplayan vatandaşlar ile bir araya geldi.
Kırsal kalkınmaya verdiği önemi dile getiren Başkan Sargın, zeytin sezonunun başlamasıyla ilgili yaptığı açıklamada, “Öncelikle zeytin sezonunun tüm ilçemize ve çiftçilerimize hayırlı olmasını diliyorum.İlçemizin ekonomisine de büyük bir girdi sağlayan zeytin halkımızın büyük bir kısmının geçim kaynağı.Bu sebeple bizlerde belediye olarak kırsal kalkınmaya ve çiftçilerimize yaptığımız yatırımlar ile destek olmaya devam ediyoruz.Bir çok noktada hayata geçirdiğimiz zeytin alım merkezleri ve ürün alım merkezleri ile çiftçilerimize bir nebze de olsa destek oluyoruz.2016-2017 zeytin sezonu tüm çiftçilerimize hayırlı olsun derken, bol ve bereketli kazançlar diliyorum" dedi.
İznikli çiftçiler sezon süresince topladığı zeytinleri depolama usulüyle veya açık pazarlarda satarak değerlendiriyorlar.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<