banner359

Basri Sönmez son yolculuğuna uğurlandı

Bursa’nın Osmangazi ilçesinin eski belediye başkanlarından Basri Sönmez, son yolculuğuna uğurlandı.Bir süredir kanser tedavisi gören 72 yaşındaki Basri Sönmez, dün amansız hastalığa yenik düştü. 1994-1999 yıllarında ANAP’tan Osmangazi...

20 Mayıs 2017 Cumartesi 15:43
Basri Sönmez son yolculuğuna uğurlandı

Bursa’nın Osmangazi ilçesinin eski belediye başkanlarından Basri Sönmez, son yolculuğuna uğurlandı.

Bir süredir kanser tedavisi gören 72 yaşındaki Basri Sönmez, dün amansız hastalığa yenik düştü. 1994-1999 yıllarında ANAP’tan Osmangazi Belediye Başkanlığı yapan Basri Sönmez’in vefatı yakınlarını ve sevenlerini üzdü. Sönmez, bugün Ulucami’de öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Emir Sultan Mezarlığı’na defnedildi. Cenazeye Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, CHP Osmangazi İlçe Başkanı İsmet Karaca, Sönmez’in akrabaları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<