Baştürk: "Grup Lideri Olarak Yolumuza Devam Etmek İstiyoruz"

İnegöl Belediyespor Teknik Başkan Yardımcısı Furkan Baştürk, grup lideri olarak yollarına devam etmek istediklerini söyledi.İnegöl Belediyespor’un teknik başkan yardımcısı Furkan Baştürk, Halter ve Güreş Sorumlusu Harun Ergün’ün...

13 Şubat 2016 Cumartesi 10:57 2016-02-13 12:54:44
Baştürk: "Grup Lideri Olarak Yolumuza Devam Etmek İstiyoruz"
İnegöl Belediyespor Teknik Başkan Yardımcısı Furkan Baştürk, grup lideri olarak yollarına devam etmek istediklerini söyledi.
İnegöl Belediyespor’un teknik başkan yardımcısı Furkan Baştürk, Halter ve Güreş Sorumlusu Harun Ergün’ün de katıldığı basın toplantısında basketbol takımının elde ettiği başarılarla ilgili açıklamalarda bulundu. Baştürk, “Bu yıl ilk kez katıldığımız Erkekler Bölgesel Basketbol takımının ilk tur maçlarını değerlendirmek ve 2. tur grup maçları hakkında ilçe halkımızı bilgilendirmek istiyoruz. İlk turda 6 takımdan oluşan 12. grupta Bursa bölgesinden 4 takım ve Balıkesir bölgesinden 2 takım olmak üzere önemli rakipler ile mücadele ettik. 10 maç sonunda 20 puan ile grubu namağlup olarak birinci bitirdik. 8 Şubat Pazartesi günü Abdi İpekçi Spor Salonu’nda yapılan kura çekimde ilk tur maçlarında gruplarında ilk 3 giren 36 takımdan 6 grup oluşturuldu. İnegöl Belediyespor olarak, Efe Spor Aykim Alüminyum, İzmir Üniversitesi, UPS, Siverekliler, Başkent Karşıyaka takımları ile F gurubunda yer aldık” dedi.
‘Bu grupta da güçlü rakipler olmasına rağmen ilk turdaki performansımızı devam ettirip grup lideri olarak yolumuza devam etmek istiyoruz’ diyen Baştürk, sözlerini şöyle tamamladı:
“2. tur grup maçlarında ilk 4 sırayı alan 24 takım eleme turuna kalacak. Daha sonra takım sayısı 12’ye düşecek ve son elemelerden sonra final grubuna 6 takım kalacak. Tarafsız sahada tek devreli lig usulü oynanacak maçlarda ilk 2 sırayı alan takımlar 2 lige yükselmiş olacak. Bu zor maraton 13 Şubat Cumartesi günü saat 14.00’da İnegöl Kapalı Spor Salonu’nda oynayacağımız Siverekliler maçı ile başlayacak. Tüm sporseverleri İnegöl Gençlik Hizmetleri Spor Salonu’ndaki maça davet ediyoruz. Bizlere desteklerini esirgemeyen sponsorlarımıza, İnegöllü sporseverlere teşekkür eder, İnegöl için hayırlı olmasını dilerim.”

Son Güncelleme: 13.02.2016 12:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<