Belediyeden hastaneye vücut analiz cihazı

Mustafakemalpaşa Belediyesi Tarafından Devlet Hastanesi'ne Vücut Analiz Cihazı Alındı.

21 Ekim 2016 Cuma 11:09
Belediyeden hastaneye vücut analiz cihazı
Mustafakemalpaşa Belediyesi tarafından Devlet Hastanesi’ne vücut analiz cihazı alındı.
Obezlere şahsi özelliklerine göre teşhis konulmasına yardımcı olan TANİTA BC-718 model analiz cihazı, Devlet Hastanesi Beslenme ve Diyet Polikliniği’ne kazandırıldı. Başhekim Gürol Şen ile birlikte cihazı inceleyen Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, diyet öncesi bir çok tahlilin bu cihaz sayesinde yapılacağı söyledi. Başhekim Şen, hastanedeki önemli bir eksikliği gideren Başkan Sadi Kurtulan’a teşekkür etti.
Cihaz, kilo, yağ oranı, toplam vücut sıvısı, kas kütlesi, kemik mineral ağırlığı, metabolizma hızı, biyolojik vücut yaşı, iç yağlanma derecelendirme, fizikî hareketi derecelendirme, iskelet ve kas ağırlığı, yumuşak doku ağırlığı, yağsız ağırlık ve vücut kitle endeksi gibi ölçümler için kullanılacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<