banner359

Bem-Bir Sen’den zabıtaya destek

Bem-Bir-Sen Bursa Şube Başkanı Ali Alan, zabıtaya yönelik gerçekleştirilen saldırılara tepki göstererek, “Halkımızla birlikte 1 hafta boyunca 24 saat değil, hiç olmazsa 1 saatliğine kavga için değil, huzur ve refah için gönüllü zabıta...

17 Kasım 2016 Perşembe 10:05
Bem-Bir Sen’den zabıtaya destek
Bem-Bir-Sen Bursa Şube Başkanı Ali Alan, zabıtaya yönelik gerçekleştirilen saldırılara tepki göstererek, “Halkımızla birlikte 1 hafta boyunca 24 saat değil, hiç olmazsa 1 saatliğine kavga için değil, huzur ve refah için gönüllü zabıta kampanyamızla sesimizi kamuoyuna duyurmak istiyoruz” dedi.
Memur-Sen’e bağlı Bem-Bir-Sen Bursa Şube Başkanlığı, zabıtaya yönelik gerçekleştirilen saldırılara dikkat çekmek adına Zabıta Şube Müdürlüğü önünde basın açıklaması düzenledi. Başkan Ali Alan, zabıtalar üzerindeki kötü algıyı kaldırmak istediklerin belirterek, şu ifadeleri kullandı:
“Kent ve beldelerin düzenini ve halkın sağlığını korumaya ilişkin belediye yönetimi tarafından verilen kararları yürütmeye çalışan, düzeni ve halkının sağlığını koruma yönünde emek veren zabıta teşkilatımız özellikle son günlerde yoğun bir karalama kampanyası ile karşı karşıya kalmıştır. Geçtiğimiz günlerde İstanbul Balat’ta bir seyyar satıcıyla yaşanan arbedenin kamuoyunda farklı algıyla bir yerlere çekilmeye çalışılması, 190 yıllık Zabıta Teşkilatımızı gerçekten de isyan noktasına getirmiştir. Bu eylemde zabıtanın hizmet verdiği halk nazarında sürekli terör estiren, çarşı esnafını ve seyyar satıları korkutan, gecekondu yıkımlarında vatandaşlarla kavga eden, siyasi bir örgütün kamu görevlisi olarak teşkilatı rencide eden algıyı ortadan kaldırmayı ve mesleğin zorluklarına dikkat çekmek istiyoruz. Bem-Bir Sen olarak bu eylemle Zabıta Teşkilatımızın sorunlarını bir nebze de olsa yetkililere, özellikle kamuoyunda duyurmak istiyoruz."
1 saatliğine gönüllü zabıta kampanyası
‘Zabıta Teşkilatı ne bir şiddetin, ne de bir kavganın tarafıdır’ diyen Alan, sözlerini şöyle tamamladı:
“Sorunların bu yolla çözülmesinin karşısındadır. Bu sebeple halkımızla birlikte 1 hafta boyunca 24 saat değil, hiç olmazsa 1 saatliğine kavga için değil, huzur ve refah için gönüllü zabıta kampanyamızla sesimizi kamuoyuna duyurmak istiyoruz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<