Bozbey: “Kağıt israfını önlemek zorundayız”

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, öğle yemeklerinde belediye personeliyle bir araya gelmeyi sürdürüyor.Başkan Bozbey, bu defa Yazı İşleri Müdürlüğü personelini Halk Evi’nde bulunan makamında ağırladı. Yemekte Mustafa Bozbey’in...

22 Şubat 2017 Çarşamba 17:09
Bozbey: “Kağıt israfını önlemek zorundayız”

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, öğle yemeklerinde belediye personeliyle bir araya gelmeyi sürdürüyor.

banner380

Başkan Bozbey, bu defa Yazı İşleri Müdürlüğü personelini Halk Evi’nde bulunan makamında ağırladı. Yemekte Mustafa Bozbey’in yanı sıra Başkan Yardımcısı Yalçın Işıkyıldız ile İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Bircan Uysal da yer aldı. Personeliyle yemekte bir araya gelen Bozbey, çalışmalar hakkında bilgi alırken, iyileştirme konularında da fikir alışverişinde bulundu.

Kamu kurumlarında kağıt israfının önüne geçilmesi gerektiğine dikkat çeken Mustafa Bozbey, “Kurum olarak kağıt israfının önüne geçmemiz gerekiyor. Toplumumuzun bir belgeyi kağıda dökmek gibi bir alışkanlığı var. İlla kağıt üzerinde görmek istiyor, ama o kağıt bir süre sonra kayboluyor. Kağıt israfının önlenmesi için elektronik imzayı kullanıyoruz. Böylece binlerce ağacı kurtararak çevreye önemli bir katkıda bulunuyoruz” dedi.

Başkan Bozbey, Yazı İşleri Müdürlüğü personeline çalışmaları için de teşekkür ederek başarılar diledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<