banner359

Bozbey: “Kültür Mahallesi’ne pazar yeri ve yeni parklar kazandıracağız”

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Başkan Burada Karavanı İle Mahalle Ziyaretlerini Sürdürüyor.

30 Eylül 2016 Cuma 18:27
Bozbey: “Kültür Mahallesi’ne pazar yeri ve yeni parklar kazandıracağız”
Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Başkan Burada karavanı ile mahalle ziyaretlerini sürdürüyor.
Bu hafta makamını Nilüfer’in en sakin mahallelerinden biri olan Kültür Mahallesi’ne taşıyan Başkan Mustafa Bozbey, vatandaşlarla bir araya geldi. Kültür Mahallesi’nin şehrin gürültüsünden uzak kalmak isteyenlerin tercih ettiği bir mahalle olduğunu söyleyen Mustafa Bozbey, “Mahallemizin kültürel sosyal eksiklikleri var. Önümüzdeki süreçte buradaki kültürel ve sosyal donatıları tamamlarsak farklı bir mahalle olacak. 2019 yılında yapılacak pazaryeri ile ilgili projeyi Kültür Mahalle Komitesi’ne sunacağız. Altı pazaryeri, üstü otopark olarak düşünüyoruz. Üstünün bir kısmı da sosyal amaçlı, eğitime yönelik olarak kullanılabilir. O zaman burada vatandaşlarımızın sosyalleşebileceği bir alanı oluşturmuş oluruz” dedi.
Başkan Bozbey, 2017 yılında Nilüfer’e 16 park daha kazandıracaklarını belirterek, bu parklardan 3’ünü Kültür Mahallesi’ne yapmayı planladıklarını söyledi.
Bozbey, Kültür Mahalle Komitesi ile de görüştü. Bozbey, kendisinden randevu alan vatandaşlarla da karavanında görüştü.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<