Bozbey personelle buluştu

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Personelini Öğle Yemeğinde Makamında Ağırlamaya Devam Ediyor.

27 Ekim 2016 Perşembe 16:05
Bozbey personelle buluştu
Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, personelini öğle yemeğinde makamında ağırlamaya devam ediyor.
Başkan Mustafa Bozbey, Fen İşleri Müdürlüğü’nde görevli 10 personelle bir araya geldi. Yemeğe Başkan Bozbey’in yanı sıra eşi Seden Bozbey, Başkan Yardımcısı Yalçın Işıkyıldız, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Bircan Uysal ve İnsan Kaynakları Danışmanı Doç. Dr. Kurtuluş Kaymaz katıldı. Fen İşleri Müdürlüğü’nün ilçenin yönetilmesinde önemli bir yeri olduğunu söyleyen Bozbey, personeliyle fikir alışverişinde bulundu. Uygulanan projelerin Nilüferlilere en iyi şekilde hizmet etmesi gerektiğinin altını çizen Bozbey, inşaat aşamasındaki projelerde tekrar düzenleme ve tadilat yapılmaması gerektiğini söyledi.
Bozbey, “Bizim en önemli birimimiz Fen İşleri. Kontrol mühendisi, projenin o andaki tek sorumlusu ve yetkilisidir. Projeye müdahale etme, projeyle ilgili alınmış kararları değiştirebilme ve projenin daha iyi hizmet edebilmesi için müdahaleleri yapma hakkına sahiptir. Proje eksik olabilir, proje uygulama aşamasında yanlış çözümlenmiş olabilir, o anda, o inşaatın gidişine ya da yapının yapılışı esnasında amirine bilgi vererek fiili müdahale etmesi gerekiyor” dedi.
Bozbey, halka daha iyi hizmet verebilmek için personelin kendilerine farklı teklifler getirmesini isteyerek, “Ne yapabiliriz konusunu birlikte konuşmalıyız. Neticede yaptığımız iş hepimizi mutlu etmeli” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<