banner359

Bozbey’den kredi kartı uyarısı

Nilüfer Belediyesi’nin BUİKAD işbirliğiyle düzenlediği “Paramı Yönetebiliyorum” seminerinde konuşan Başkan Mustafa Bozbey, “Günümüz şartlarında gelir gider dengesini iyi kurmalıyız. Kredi kartlarına fazla yüklenmememiz gerekiyor”...

23 Kasım 2016 Çarşamba 11:05
Bozbey’den kredi kartı uyarısı
Nilüfer Belediyesi’nin BUİKAD işbirliğiyle düzenlediği “Paramı Yönetebiliyorum” seminerinde konuşan Başkan Mustafa Bozbey, “Günümüz şartlarında gelir gider dengesini iyi kurmalıyız. Kredi kartlarına fazla yüklenmememiz gerekiyor” diyerek uyarılarda bulundu.
Kalkınma Bakanlığı, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP), HABİTAT Kalkınma Ajansı, VISA ortaklığı ve BUİKAD paydaşlığıyla Finansal Okuryazarlık projesi çerçevesinde düzenlenen “Paramı Yönetebiliyorum” semineri Nesrin Fuat Bursalı İlkokulu’nda yapıldı. Seminere katılanlar borçlanma, birikim ve düzenli harcama konularında bilgilendirildi. Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, “Günümüz şartlarında parayı nasıl yönetmemiz gerektiği çok önemli. Riskleri ortaya koyarak, hayatımızı bu risklerin ne kadar etkileyebileceğini bu eğitimde öğrendik” dedi.
Ekonomik anlamda hayatı olumsuz etkileyen bir dönemde parayı iyi yönetmek gerektiğine dikkat çeken Mustafa Bozbey, “Gelir gider dengesini iyi kurmalıyız. Kredi kartlarına fazla yüklenmememiz gerekiyor. Geleceğimiz, çocuklarımız ve kendi yaşantımız adına paramızı iyi yönetmeliyiz” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<