banner359

BTSO tarafından açılan iftar sofralarında her gün 2 bin kişi faydalanıyor

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) tarafından geleneksel hale getirilen ‘İftar Sofraları’nda bu yıl da ramazan ayının heyecanı başladı. Yıldırım ve Osmangazi ilçelerinde kurulan çadırlarda, her gün 2 bin kişi birlik ve beraberlik içinde...

28 Mayıs 2017 Pazar 12:02
BTSO tarafından açılan iftar sofralarında her gün 2 bin kişi faydalanıyor

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) tarafından geleneksel hale getirilen ‘İftar Sofraları’nda bu yıl da ramazan ayının heyecanı başladı. Yıldırım ve Osmangazi ilçelerinde kurulan çadırlarda, her gün 2 bin kişi birlik ve beraberlik içinde orucunu açmanın mutluluğunu yaşıyor.

Bursalı hayırsever işadamları ve kurumların sponsorluğunda hazırlanan iftar sofralarında, bu yıl 5. defa iftar heyecanı yaşanıyor. BTSO İftar Sofraları, ramazan boyunca Yıldırım Kaymakamlığı Otoparkı alanı ve Osmangazi Çarşamba Pazaryerinde Bursalıları ağırlayamaya başladı. Dostlukların sevgi ile beslendiği ramazan ayının ilk iftarında Bursalılar, hep birlikte oruç açmanın heyecanını yaşadı.

BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, 11 ayın sultanı ramazana ulaşabilmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. BTSO olarak, 5 yıldır geleneksel hale getirilen ‘İftar Sofraları’ organizasyonunun Bursalıların buluşma noktası haline geldiğini ifade eden Başkan Burkay, “BTSO İftar Sofraları, her sene olduğu gibi bu sene de Bursalıların bir araya geleceği adres oluyor. Şimdiye kadar 250 bin vatandaşı ağırlayan iftar sofraları, bu yıl da Bursalıların birlik ve beraberlik içerisinde aynı masada iftar açmalarına vesile olacak. Mübarek ayın verdiği bereket ile iftar sofralarımıza tat ve huzur getirmesini diliyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<