banner359

BTÜ’den Mustafakemalpaşa’ya çıkarma

Bursa Teknik Üniversitesi akademisyenleri, bölge gezileri kapsamında Mustafakemalpaşa’yı ziyaret etti.BTÜ Rektörü Prof. Dr. Arif Karademir ve Genel Sekreter Prof. Dr. Sami İmamoğlu ile birlikte bir grup akademisyen ve idari personel, Belediye...

12 Ekim 2016 Çarşamba 17:59
BTÜ’den Mustafakemalpaşa’ya çıkarma
Bursa Teknik Üniversitesi akademisyenleri, bölge gezileri kapsamında Mustafakemalpaşa’yı ziyaret etti.
BTÜ Rektörü Prof. Dr. Arif Karademir ve Genel Sekreter Prof. Dr. Sami İmamoğlu ile birlikte bir grup akademisyen ve idari personel, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’a nezaket ziyaretinde bulundu. Kurtulan öncülüğünde Mustafakemalpaşa’yı gezen heyet, Kirmasti Deresi, Suuçtu Şelalesi, Tümbüldek Kaplıcaları, Taş Mektep, Hamzabey, Lala Şahin ve Şeyh Müftü cami ve türbelerinde incelemelerde bulundu.
Öğretmenevi’nde verilen yemekte konuşan Başkan Sadi Kurtulan, BTÜ heyetini Mustafakemalpaşa’da ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını söyledi. Kurtulan, "Mustafakemalpaşa’nın değerlerinin Bursa’nın bilim ve akademi dünyası tarafından tanınmaya ihtiyacı var. Bu ziyaretin, Bursa Teknik Üniversitesi’nin yapacağı çalışmalar için güzel bir başlangıç olacağına inanıyorum. Bu kaynakların ülke ekonomisine ve ticaretine nasıl katma değer oluşturacağını birlikte planlayacağız. Bursa’ya pozitif bir enerji katan Teknik Üniversitesi heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.
BTÜ Rektörü Prof. Dr. Arif Karademir ise üniversitenin yeni gelişen bir eğitim kurumu olarak Bursa ve bölgesine yapılabilecek ne varsa üzerine düşen görevi yerine getirmeye hazır olduğunu dile getirdi. Karademir, "Mustafakemalpaşa, bor ve mermer gibi zengin yataklara sahip hızla gelişen bir bölge. Bu kaynaklarla birlikte ormancılık ve su ürünleri ile ilgili yapılacak projelere üniversite olarak katkı vermeye hazırız. Mustafakemalpaşa ile dostluğumuz daha da pekişecek" diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<