banner359

Bursa İl Dernekleri Federasyonu’ndan başkanlık sistemine destek

Bursa İl Dernekleri Federasyonu, başkanlık sistemine destek verdi.Hemşehri derneklerinin bir araya gelerek oluşturduğu Bursa İl Dernekleri Federasyonu (BİLDEF), ikinci olağan kurul toplantısını Tahtakale Kültür Merkezi’nde yaptı. Genel kurul...

21 Ekim 2016 Cuma 11:03
Bursa İl Dernekleri Federasyonu’ndan başkanlık sistemine destek
Bursa İl Dernekleri Federasyonu, başkanlık sistemine destek verdi.
Hemşehri derneklerinin bir araya gelerek oluşturduğu Bursa İl Dernekleri Federasyonu (BİLDEF), ikinci olağan kurul toplantısını Tahtakale Kültür Merkezi’nde yaptı. Genel kurul toplantısına Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, MHP İl başkanı Tevfik Topçu, Türk Eğitim-Sen 2 No’lu Şube Başkanı Selçuk Türkoğlu ve üyeler katıldı. Başkan Mustafa Dündar, "Burası Türkiye’yi temsil ediyor. Türkiye’nin güzel bir örneği. Bu buluşmanın Osmanlı’nın kurulduğu Bursa’da olması sevindirici" şeklinde konuştu.
Türkiye’nin çeşitli illerinden Bursa’ya göç edenlerin kurdukları hemşehri derneklerinin oluşturduğu BİLDEF’te 26 şehrin Bursa derneği bulunuyor. 2. olağan kurul toplantısında güven tazeleyen BİLDEF başkanı Mustafa Dursun, "Başkanlık sistemi faydalı olacaksa bir an önce gelsin. Bırakın kararı millet versin" diye açıklamada bulundu.
Kurulda federasyon içi tüzük değişikliği kararı alınırken, BİLDEF seçimlerinin 3 yılda bir olmasına karar verildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<