Bursa ile Arpaçay’dan kardeşlik imzası

Bursa Büyükşehir Belediyesi ile Kars’ın Arpaçay Belediyesi arasında kardeşlik protokolü imzalandı.Bursa ile Kars’ın Arpaçay ilçesini birbirine bağlayan protokol, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile Arpaçay Belediye Başkanı...

20 Ekim 2016 Perşembe 11:37
Bursa ile Arpaçay’dan kardeşlik imzası
Bursa Büyükşehir Belediyesi ile Kars’ın Arpaçay Belediyesi arasında kardeşlik protokolü imzalandı.
Bursa ile Kars’ın Arpaçay ilçesini birbirine bağlayan protokol, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile Arpaçay Belediye Başkanı Erçetin Altay tarafından imzalandı. Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi yeni binada gerçekleştirilen protokolün Bursa’dan Kars’a uzanan önemli bir kardeşlik adımı olduğunu ifade ederek, “Ülkemiz hızla gelişiyor, kalkınıyor. Bir yandan şehirlerimiz gelişirken, bir yandan da tüm bölgelerimizde aynı refah seviyesine ulaşılabilmesi amacıyla kardeşlikler tesis ediliyor” dedi.
Arpaçay Belediye Başkanı Erçetin Altay da, Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin faaliyetlerini yakından izlediklerini belirterek, “Büyükşehir Belediyesi’nin Bursa’da yapmış olduğu projeleri biz de Arpaçay’da Bursa’nın desteğiyle gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Bursa, tarihi, kültürü, ticaretiyle hep var olan bir şehir. Bursa’yı hizmetleriyle ilk sıraya yükselten Başkan Altepe’yi tebrik ediyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<