banner359

‘Bursa İpeği’ Öğretmenlerin De Gözdesi

Büyükşehir Belediyesi Tarafından Gerçekleştirilen ‘bursa İpeği Yeniden Hayat Bulacak’ Projesi, Öğrenciler Kadar Öğretmenlerden De İlgi Görüyor.

24 Mayıs 2016 Salı 15:33
‘Bursa İpeği’ Öğretmenlerin De Gözdesi
Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ‘Bursa İpeği Yeniden Hayat Bulacak’ projesi, öğrenciler kadar öğretmenlerden de ilgi görüyor.
Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Turizm Dairesi Başkanlığı’nca yürütülen ‘Bursa İpeği Yeniden Hayat Bulacak’ projesine öğretmenler de destek oluyor. Proje kapsamında ziyaret edilen okullarda öğretmenler ve öğrenciler, Bursa ipeğinin oluşum safhalarını ilgiyle öğreniyor. ‘İpek böceği besleme seti’, ipek böceğinin kozaya dönüşüm sürecini öğrencilere canlı olarak gösteriyor.
Proje için Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Turizm Dairesi Başkanlığı’na müracaat eden Davut Dörtçelik İlkokulu öğretmenleri, ipeğin gelecek nesillere aktarılması için önemli bir adım attı. Öğrencilerini projeye katılmaları konusunda destekleyen eğitimciler konuyla ilgili bilgi aldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<