banner359

Bursa’da “Dünya Yeniden Şekillenirken 15 Temmuz” programı düzenlendi

Bursa’da düzenlenen “Dünya Yeniden Şekillenirken 15 Temmuz” programında dünyada yaşanan gelişmeler anlatıldı.Eğitim-Bir-Sen Bursa 1 Nolu Şubesi öncülüğünde Bursa Büyükşehir Belediyesinini katkılarıyla Merinos Atatürk Kongre ve...

11 Aralık 2016 Pazar 10:00
Bursa’da “Dünya Yeniden Şekillenirken 15 Temmuz” programı düzenlendi
Bursa’da düzenlenen “Dünya Yeniden Şekillenirken 15 Temmuz” programında dünyada yaşanan gelişmeler anlatıldı.
Eğitim-Bir-Sen Bursa 1 Nolu Şubesi öncülüğünde Bursa Büyükşehir Belediyesinini katkılarıyla Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen “Dünya Yeniden Şekillenirken 15 Temmuz” programında Prof. Dr. Mehmet Çelik, Güneş Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Turgay Güler, 15 Temmuz gazisi Murat Duman ve 15 Temmuz kahramanlarından Metin Doğan, Bursalılarla buluştu. Programda konuşan Güneş Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Turgay Güler, “Artık dünyanın utanması kalmadı. Kaide, kural ve disiplin yok. Almanya ve Amerika, terör örgütlerini destekliyor. Dünya hiçbir zaman böyle açık aleni kepazelik görmemişti, bugün görüyoruz. Bu kepazeliği Bursa’da da anlatacağız. Dünyanın geldiği bu noktada işte o kepazelik var. O kepazeliğin ne anlama geldiğini dünya yeniden şekillenirken Türkiye’ye, kimlere çelme takmaya çalıştığını Bursa’da anlatacağız” dedi.
Güneş Gazetesi Köşe Yazarı Prof. Dr. Mehmet Çelik ise, “Dünyamız geçtiğimiz yüz yılda iki tane büyük dünya savaşı gördü. 2’inci Dünya Savaşı’ndan sonra Batı bir daha dünyanın böyle savaşlar yaşamaması için bazı değerler üretti. Görüldü ki bu değerleri tamamen kaybetmiş durumda. Burada Türkiye kaybetmiş değil, hatta kan gölüne çevirdikleri Kuzey Afrika ve Ortadoğu’da kaybetmiş değil , bunlar geçecek. Batı o alçak ve sömürgeci genetiğini hiçbir zaman kaybetmedi. Ürettikleri insan hakları, demokrasi, UNESCO, Birleşmiş Milletler ve Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi, emperyalizmin meşrutiyet çarkları haline dönüştüler. Türkiye bunu atlatacaktır. Batı, İslam dünyasında terör örgütleriyle vesayet savaşları yapmaktadır. Bir ılımlı birde radikal İslam, eldiveni eline takmış. Ortadoğu’daki tüm terör örgütlerinin arkasında Amerika, İngiltere ve Batı dünyası vardır. Bu dünyanın yüz karasıdır. Tarihe bir leke olarak girecektir. Son 700 yıldır dünyayı sömürenler hala bugünde vazgeçmiş değiller. Dün daha merttiler, belliydiler. Bugün ahlaksız maske altında insan hakları, demokrasi, basın hürriyeti ve bilmem ne adı altında bütün bunları kendilerine sömürge aparatları haline getirmişler” şeklinde konuştu.
15 Temmuz kahramanı Metin Doğan, “15 Temmuz’un birçok kırılma noktası var. Benim yaptığım eylem de bir kırılma noktasıydı” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<