Bursa’da festival Anjelika Akbar ile başlıyor

Bursa’nın geleneği ‘56. Uluslararası Bursa Festivali’, 28 Haziran Çarşamba günü, Bursa Bölge Devlet Senfoni Orkestrası’nın (BBDSO) usta sanatçı Anjelika Akbar’ın konuk olacağı konserle başlayacak.Türkiye’nin en uzun soluklu kültürel...

26 Haziran 2017 Pazartesi 10:38
Bursa’da festival Anjelika Akbar ile başlıyor

Bursa’nın geleneği ‘56. Uluslararası Bursa Festivali’, 28 Haziran Çarşamba günü, Bursa Bölge Devlet Senfoni Orkestrası’nın (BBDSO) usta sanatçı Anjelika Akbar’ın konuk olacağı konserle başlayacak.

banner380

Türkiye’nin en uzun soluklu kültürel etkinliği olma özelliği taşıyan ‘Uluslararası Bursa Festivali’, Bursa Büyükşehir Belediyesi adına, Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfı (BKSTV) tarafından bu yıl 56. kez düzenleniyor. Festival, 28 Haziran Çarşamba günü, saat 21.15’te Bursa Bölge Devlet Senfoni Orkestrası (BBDSO) ve Anjelika Akbar’ın, Atatürk Kongre Kültür Merkezi’nde (Merinos AKKM) gerçekleştireceği konserle başlayacak.

Dünyaca ünlü sanatçıların katılımıyla farklı kültürlerin harmanlanacağı festival, zengin içeriği ile kentte eşsiz bir sanat rüzgarı estirecek. Festival bünyesinde yıl 31. kez düzenlenecek ‘Uluslararası Altın Karagöz Halk Dansları Yarışması’ da 23 ülkeden katılacak halk dansları ekipleriyle 07-12 Temmuz tarihleri arasında yapılacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<