banner359

Bursa’da Teleferik Seferleri İptal

Bursa’da iki gündür etkili olan lodos sebebiyle teleferik seferleri iptal edildi.Bursa’da etkili olan şiddetli lodos, hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Uludağ’a ulaşımı hızlı ve keyifli hale getiren teleferik seferleri etkili olan şiddetli...

13 Şubat 2016 Cumartesi 10:19
Bursa’da Teleferik Seferleri İptal
Bursa’da iki gündür etkili olan lodos sebebiyle teleferik seferleri iptal edildi.
Bursa’da etkili olan şiddetli lodos, hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Uludağ’a ulaşımı hızlı ve keyifli hale getiren teleferik seferleri etkili olan şiddetli lodos sebebiyle iptal olduğu açıklandı. Bursa Teleferik AŞ Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, "Tesisimiz bugün (13.02.16) şiddetli lodostan dolayı geçici süreyle hizmete kapatılmıştır. Her hangi bir durum değişikliğinde tekrar bilgilendirme yapılacaktır. Web sitemizden ve sosyal hesaplarımızdan duyurularımızı takip edebilirsiniz. Anlayışınız için teşekkür ederiz” denildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<