banner359

Bursa’dan Van’a Kardeşlik Köprüsü

Bursa’nın yardım eli Van’a uzandı. Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde Bursa’da hazırlanan 2 yardım TIR’ı ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere Van’a gönderildi.Başkan Recep Altepe, Bursa’da Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde...

06 Mayıs 2016 Cuma 17:08
Bursa’dan Van’a Kardeşlik Köprüsü
Bursa’nın yardım eli Van’a uzandı. Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde Bursa’da hazırlanan 2 yardım TIR’ı ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere Van’a gönderildi.
Başkan Recep Altepe, Bursa’da Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde çeşitli kurum ve kuruluşlar, AK Parti teşkilatları ile hayırseverler tarafından hazırlanan ve erzak yüklü 2 adet yarım TIR’ını Van’a uğurladı. Bursa’dan Van’a gönderilen erzakların Van Valiliği tarafından ihtiyaç sahiplerine dağıtılacağını belirten Altepe, Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin, ‘sosyal belediyecilik’ anlayışının bir yansıması olarak her an ihtiyaç sahiplerinin yanında olmaya devam ettiklerini söyledi.
Altepe, Merinos Parkı güney kapısında yapılan uğurlamada, Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin dostlarına sahip çıktığını söyleyerek, “Gerçek dost olduğumuzu gösteriyoruz. Nerede bir ihtiyaç varsa Bursa orada. Son dönemde Batı’daki şehirlerimizle Doğu’nun birbirine yakınlaşması, Türkiye’nin bütünlüğünün sağlanması ve kardeşliğin yeniden güçlendirilmesi ile ilgili çalışmalara devam ediyoruz. Özellikle Doğu illerimizden gelen taleplerin karşılanması için Bursa Büyükşehir Belediyesi olarak tüm dostlarımızla, teşkilatla yaptığımız çalışma sonucu erzakların yer aldığı tırları Van’a gönderiyoruz. Bursa’dan Van’a uzanan bir kardeşlik köprüsü kuruyoruz” diye konuştu.
Başkan Altepe, açıklamasının ardından Büyükşehir Belediyesi bürokratları ve AK Parti İl teşkilatı yöneticileriyle birlikte yardım TIR’larını Van’a uğurladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<