banner359

Bursalı Krosçular Avrupa Şampiyonu Oldu

Büyükşehir Belediyespor Kulübü Kros Takımı, Kastamonu’da düzenlenen ‘53. Avrupa Kulüpler Kros Şampiyonası’nda ‘Genç Kadınlar’ kategorisinde ‘Avrupa Şampiyonu’ olarak Bursa’ya büyük gurur yaşattı.Bu yıl 53.’sü Kastamonu’da...

07 Şubat 2016 Pazar 19:57
Bursalı Krosçular Avrupa Şampiyonu Oldu
Büyükşehir Belediyespor Kulübü Kros Takımı, Kastamonu’da düzenlenen ‘53. Avrupa Kulüpler Kros Şampiyonası’nda ‘Genç Kadınlar’ kategorisinde ‘Avrupa Şampiyonu’ olarak Bursa’ya büyük gurur yaşattı.
Bu yıl 53.’sü Kastamonu’da düzenlenen ‘Avrupa Kulüpler Kros Şampiyonası’nda Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Genç Kadınlar’da Avrupa Şampiyonu oldu. Avrupa’nın en iyi 8 takımının yarıştığı şampiyonada Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü sporcuları Nuran Satılmış, Gülnaz Uskun, Sümeyye Erol, Nazan Satılmış ve Bahar Atalay’lı kadrosuyla Bursa’nın gururu oldu. Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü, 32 puanla en yakın rakibi Fenerbahçe SK’yi ardında bırakarak takım halinde ‘Avrupa Şampiyonu’ olmayı başardı. Genç sporcular, başarılarıyla bir kez daha Bursa’nın takdirini kazandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<