banner359

BUSMEK Moda Evi ‘If’i Fethetti

BUSMEK Moda Evi, Türk gelinlik ve abiye giyim sektörünün önemli fuarlarından biri olan İzmir Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı’na damga vurdu.‘10. IF Wedding Fashion İzmir Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı’, Şubat’ın ilk...

11 Şubat 2016 Perşembe 16:16
BUSMEK Moda Evi ‘If’i Fethetti
BUSMEK Moda Evi, Türk gelinlik ve abiye giyim sektörünün önemli fuarlarından biri olan İzmir Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı’na damga vurdu.
‘10. IF Wedding Fashion İzmir Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı’, Şubat’ın ilk haftasında sektör temsilcilerini İzmir’de buluşturdu. Her yıl dünyanın dört bir yanından ağırladığı yabancı heyetlerle gelinlik sektörü ihracatına katkı yapan IF Wedding Fashion İzmir’e, başta Avrupa olmak üzere dünyanın birçok ülkesinden ziyaretçi katıldı. BUSMEK Moda Evi heyeti de fuarda takipçileriyle buluştu. BUSMEK’in ürünleri İzmir’de büyük ilgi gördü.
IF Wedding Fashion İzmir’de 198 firma stant açtı. Fuarda, ABD, Brezilya, Bulgaristan, Hollanda, İtalya, Lübnan ile Türkiye’den İzmir, Adana, Ankara, Antalya, Aydın, Bursa, Erzincan, Eskişehir, Gaziantep, Kocaeli ve İstanbul’dan firmalar yer aldı. Sektöre yönelik ve yalnızca profesyonel alıcıya hitap eden fuarda gelinlik, damatlık ve abiyeler sergilendi. Ünlü modacılara da ev sahipliği yapan fuarda, genç stilistlere yarışma ve tanıtım fırsatı sunuldu. Öte yandan firmaların özel koleksiyonları defileyle teşhir edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<