banner359

BUSMEK Mudanya’da aile gelirlerine ve esnafa kazanım sağlıyor

BUSMEK Mudanya Kurs Merkezi, kursiyerleri sosyal faaliyetleri dışında yaptıkları çalışmaların satışından elde ettikleri gelirleriyle aile bütçelerine katkıda bulunurken, esnafın da yapıkları malzeme alışverişleriyle kazanım sağlıyor.Her...

20 Kasım 2016 Pazar 13:56
BUSMEK Mudanya’da aile gelirlerine ve esnafa kazanım sağlıyor
BUSMEK Mudanya Kurs Merkezi, kursiyerleri sosyal faaliyetleri dışında yaptıkları çalışmaların satışından elde ettikleri gelirleriyle aile bütçelerine katkıda bulunurken, esnafın da yapıkları malzeme alışverişleriyle kazanım sağlıyor.
Her yıl verdiği eğitimlerin yanı sıra düzenlediği sergilerle de büyük takdir toplayan Bursa Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitim Kursları (BUSMEK) bu yıl da Mudanya Kurs Merkezinde 200 öğrenciyle 13 branşta eğitim vermeye başladı. Eğitimlerin tamamı Mudanya Kurs Merkezinde 14 guruptan oluşan sınıflarda hafta içi her gün verilirken, çalışmaların sonunda meydana çıkan eserler çeşitli zamanlarda, sergilenerek halkın beğenisine sunuluyor. Aynı zamanda yapılan bu çalışmaları sosyal sorumluluk projesi olarak olarak da değerlendiren kurs Müdiresi Münire Eryıldız, "BUSMEK Mudanya Kurs Merkezi olarak ağustos ayından bu tarafa bin kişiye yakın başvuru aldık. Bu müracaatlardan 300 kadar öğrencimizi kabul edebildik. 13 branş, 14 gurup halinde yapılan yerleştirmeler sonucu eğitim almaya başladılar. Burada bizi en mutlu eden şey, kursiyerlerimizin sosyal fayda üretmelerinin dışında kırtasiye, tuhafiye, cam ve çerçeve işleri yapan diğer esnaflarımıza iş imkanı sağlamaktadır. Bu bizi çok mutlu etmekte olup, kursiyerlerimizin tüketirken üretmeleri topluma fayda ve katkı sağlamalarıdır" dedi.
Çalışmalarını büyük titizlikle sürdüren kurs çalışanları ve öğrencileri yaptıkları çalışmalar sonunda topluma faydalı olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek, kur öğretmenleri ve Müdireleri Münire Yıldız’a teşekkür ettiler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<