banner359

Büyükşehir filosuna 25 araçlık takviye

Bursa Büyükşehir Belediyesi, ilçelere de kesintisiz hizmet ulaştırmak için filosuna 25 yeni araç daha kattı.Büyükşehir Belediyesi, hizmette aksamanın yaşanmaması için tüm ilçelerdeki şantiyeleri yeni araçlarla donatıyor. İlçelere has...

24 Şubat 2017 Cuma 16:19
Büyükşehir filosuna 25 araçlık takviye

Bursa Büyükşehir Belediyesi, ilçelere de kesintisiz hizmet ulaştırmak için filosuna 25 yeni araç daha kattı.

Büyükşehir Belediyesi, hizmette aksamanın yaşanmaması için tüm ilçelerdeki şantiyeleri yeni araçlarla donatıyor. İlçelere has oluşturulan şantiyeler ile araçların bir ilçeden diğer ilçeye taşınmasının önüne geçilirken, böylelikle çalışmaların daha kısa zamanda sonlandırılması hedefleniyor. Yol yapım çalışmalarında kullanılacak 25 araç daha Büyükşehir hizmet filosuna katılırken, 5 adet yol yapım silindiri, 5 adet çekici araç, 14 metreküplük 14 adet damper ve 1 adet yol çizgi makinesi için 7 milyon TL’lik ödeme yapıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, iş makinelerinin bir ilçeden başta bir ilçeye taşınmasıyla yaşanan zaman kaybının önüne geçmek maksadıyla merkez dışında 10 ayrı bölgede şantiyeler oluşturduklarını belirterek, bütün şantiyeleri de yeni hizmet araçlarıyla donattıklarını söyledi. Toplam 1070 mahalleye gece gündüz hizmet götürdüklerini dile getiren Başkan Altepe, “Hizmetin aksamadan, sağlıklı bir şekilde sunulması için güçlü araç parkına ihtiyaç var. Biz de ‘alet işler el övünür’ mantığıyla araç filomuzu her geçen gün sağlamlaştırıyoruz. Elimizi güçlendirecek bu makinalarla hizmeti 1070 mahallemize en iyi şekilde götürmek istiyoruz. Bütün ilçelerimiz Bursa’mız için hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<