banner359

Çağlayan belediyenin icraatlarını anlattı

Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, basın mensupları ile bir araya geldi.Başkan Neşet Çağlayan, son dönemlerdeki çalışmalar ve planlananlar ile ilgili değerlendirmelerin yapıldığı toplantıda başkan basın mensuplarının sorularını...

15 Kasım 2016 Salı 14:39
Çağlayan belediyenin icraatlarını anlattı
Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, basın mensupları ile bir araya geldi.
Başkan Neşet Çağlayan, son dönemlerdeki çalışmalar ve planlananlar ile ilgili değerlendirmelerin yapıldığı toplantıda başkan basın mensuplarının sorularını da cevapladı. Turşu ve zeytin festivallerini başarıyla tamamladıklarını hatırlatan Neşet Çağlayan, “Marmarabirlik meydanına yapılacak kültür merkezi inşaatının ihalesi yapıldı. İtiraz sürecinden sonra ihaleyi alan firma ile sözleşme yapılacak. Kültür merkezi inşaatına acilen başlanacak. Orhangazi için artık kangren haline gelen huzurevi binasının öğrenci yurduna dönüştürülmesi ile ilgili ihale de Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde yapılacak. Bir aksilik çıkmazsa Orhangazi’de herkesin içini sızlatan eski huzurevi binasının öğrenci yurduna dönüşmesi ile ilgili çalışma başlayacak. Bu proje hem atıl durumdaki bir binanın değerlendirilmesini, hem de Orhangazi’nin bir öğrenci yurdu kazanmasını sağlayacak” dedi.
Üniversite binasının Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş’un iştirakiyle 16 Kasım Çarşamba günü açılacağını hatırlatan Çağlayan, “Sanayicinin, kamunun el birliğiyle güzel bir eser ortaya çıktı. Orhangazi’ye sadece bir MYO’nun değil bir fakültenin de kazandırılmasının önü açılmış oldu” dedi.
Çağlayan, kışın gelmesiyle asfaltlandırma çalışmalarını tamamladıklarını sözlerine ekledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<