Çağlayan şampiyonları ağırladı

Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Eylül Ayında Rize’de Düzenlenen Uluslararası Karadeniz Ve Hazar Ülkeleri Karate Şampiyonasi’nda Dereceye Giren Aslımspor’un Minik Sporcuları Yakup Tayar Ve Orhun Mert Bozkurt’u Ağırladı.

05 Ekim 2016 Çarşamba 17:41
Çağlayan şampiyonları ağırladı
Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, eylül ayında Rize’de düzenlenen Uluslararası Karadeniz ve Hazar Ülkeleri Karate Şampiyonası’nda dereceye giren Aslımspor’un minik sporcuları Yakup Tayar ve Orhun Mert Bozkurt’u ağırladı.
Turnuvada kategorisinde milli takım adına yarışan Yakup Tayar üçüncülük elde ederken, Orhun Mert Bozkurt ise 55 kilogramda birinci oldu. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, dereceye giren iki sporcu ile birlikte antrenörleri Osman Yazıcı ve aynı turnuvada hakemlik yapan Ramazan Erdoğan’ı kabul etti. Genç sporcuların başarıları ile gurur duyduklarını belirten Neşet Çağlayan, belediye olarak spora desteklerinin bu şekilde karşılık bulmasının sevindirici olduğunu ifade etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<