banner359

Çağlayan’ın Cumhurbaşkanlığı Ziyareti

Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Bazı Bakanlıklarla Yapacağı Görüşmeler İçin Bulunduğu Ankara’da Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nı Ziyaret Etti.

09 Şubat 2016 Salı 18:54
Çağlayan’ın Cumhurbaşkanlığı Ziyareti
Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, bazı bakanlıklarla yapacağı görüşmeler için bulunduğu Ankara’da Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nı ziyaret etti.
Başkan Yardımcısı Tarım Erdem ile birlikte Ankara’da bulunan Başkan Neşet Çağlayan, Cumhurbaşkanlığı sarayında Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Başkanı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın memleketi Rize’nin Güneysu ilçesinde 3 dönem belediye başkanlığı yapan Ahmet Minder ve Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Oktay Saral ile bir araya geldi. Başkan Çağlayan, başdanışmanları ile Orhangazi’yi konuşup istişarelerde bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<