banner359

Camiler Ve Din Görevlileri Haftası Kutlanıyor

Bursa’da Camiler ve Din Görevlileri Haftası çeşitli faaliyetlerle kutlanıyor.Osmangazi İlçe Müftülüğü konferans salonundaki programa Bursa İl Müftüsü Prof. Dr. Mehmet Emin Ay, Osmangazi İlçe Müftüsü Cahit Çetin, ilçe müftüleri,...

12 Ekim 2015 Pazartesi 17:10
Camiler Ve Din Görevlileri Haftası Kutlanıyor
Bursa’da Camiler ve Din Görevlileri Haftası çeşitli faaliyetlerle kutlanıyor.
Osmangazi İlçe Müftülüğü konferans salonundaki programa Bursa İl Müftüsü Prof. Dr. Mehmet Emin Ay, Osmangazi İlçe Müftüsü Cahit Çetin, ilçe müftüleri, vaizler, din görevlileri ve Kur’an kursu hocaları katıldı. İsmail Hakkı Camii müezzini Recep Altaş’ın Kur’an-ı kerim telavetiyle başlayan program, açılış konuşmaları, tanıtım filmi gösterimi ve ilahilerle devam etti.
İl Müftüsü Ay, "Bu yılki Camiiler ve Din Görevlileri Haftası’nın ana teması ’namazla diriliş’. Biz de bugünkü açılış konferansımızda, özellikle ’namaz ve çocuk’ konusuna işaret etleşe çalıştık. Ailede sevgi kültürünün hakim olması, çocuğun namaza alıştırılmasında en önemli unsurdur. Anne ve babaların, birbirlerini severek, çocuklarına Allah sevgisini aşılamaları lazım. Bu haftaki faaliyetlerimiz farklı alanlarda hastaneleri, cezaevlerini, huzurevlerini, çocuk yurtlarını ziyaret etmek suretiyle hem din görevlilerimizin haftası olacak, hem de emekli din görevlilerimizi de davet ettiğimiz programlarla camilerde dualar edeceğiz" şeklinde konuştu.
Camiler Haftası münasebetiyle hafta boyunda çeşitli camilerde farklı günlerde programlar yapılacağı bildirildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<