Çamlıca sakinleri hizmetlerden memnun

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, “Başkan Burada” karavanı ile Çamlıca Mahallesi’ne giderek halkla buluştu.Başkan Mustafa Bozbey, karavanı ile her hafta Cuma günleri ilçenin bir mahallesini ziyaret etmeyi sürdürüyor. Bozbey bu...

25 Kasım 2016 Cuma 17:13
Çamlıca sakinleri hizmetlerden memnun
Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, “Başkan Burada” karavanı ile Çamlıca Mahallesi’ne giderek halkla buluştu.
Başkan Mustafa Bozbey, karavanı ile her hafta Cuma günleri ilçenin bir mahallesini ziyaret etmeyi sürdürüyor. Bozbey bu hafta makamını Çamlıca Mahallesi’ne taşıdı. Mahallenin sıkıntılarını yerinde görüp talepleri dinleyen Mustafa Bozbey, Çamlıca Muhtarı Orhan Öztürk ile görüştü. Nilüfer Belediyesi’nin hizmetlerinden memnun olduklarını belirten Öztürk, Başkan Bozbey’e yapılan çalışmalar için teşekkür etti.
Asfalt, yol ve sosyal alan gibi konularda sorunları olmadığını söyleyen Orhan Öztürk, tek isteklerinin mahallenin bir meydana kavuşturulması olduğunu ifade etti. Mevcut pazar yerinin meydan yapılmasını istediklerini söyleyen Muhtar Orhan Öztürk, yeni pazar alanının da Ata Caddesi üzerinde oluşturması yönündeki taleplerini Başkan Mustafa Bozbey’e iletti.
Çamlıca Mahallesi’nin 20 bin nüfusa ulaştığına dikkat çeken Başkan Mustafa Bozbey, sürekli göç alan mahallenin bütün ihtiyaçlarına cevap vermeye çalıştıklarını kaydetti. Pazar yeri ve meydan düzenlemesi ile ilgili çalışma başlattıklarını kaydeden Mustafa Bozbey, “Çamlıca Mahallemiz kısa süre içinde bir meydana ve yeni pazar yerine kavuşacak” dedi.
Başkan Bozbey, Muhtar Öztürk ile görüşmesinin ardından karavandaki makamında hem mahalle halkıyla hem de kendisinden randevu talep eden vatandaşlarla gün boyu görüşmelerini sürdürdü.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<