banner359

Cemal Vardar’dan Devam Etmeme Kararı

Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Cemal Vardar, 20 Ekim’de Yapılacak Olağan Genel Kurulda Başkanlığa Yeniden Aday Olmayacağını Açıkladı.

13 Ekim 2015 Salı 18:27
Cemal Vardar’dan Devam Etmeme Kararı
Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Cemal Vardar, 20 Ekim’de yapılacak olağan genel kurulda başkanlığa yeniden aday olmayacağını açıkladı.
Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Cemal Vardar, 20 Ekim’de yapılacak olağan genel kurul öncesi basın toplantısı düzenledi. Toplantıda ilk olarak Ankara’da yaşanan terör olaylarında hayatını kaybeden vatandaşlara baş sağlığı dileyen Vardar, genel kurulda aday olmama kararı aldığını ifade etti. İşlerinin yoğunluğu nedeniyle böyle bir karar aldığını söyleyen Vardar, “6 yıldır büyük bir özveri ile yürüttüğüm görevimi aynı şekilde devam ettiremeyeceğim için böyle bir karar aldım. Yine içimizden birisi bizden sonra bayrağı devralacaktır. Gelecek olan yönetimin de her zaman yanında ve destekçisi olacağız” dedi.
6 yıl önce göreve başladıklarında eksikleri tespit edip, gidermek için kolları sıvadıklarını kaydeden Vardar, “İlk hedefimiz ilimizdeki amatör kulüp sayısını ve sporcu sayısını arttırılmaktı. Ancak tesislerin yetersizliğinin bu hedeflerimizi engelleyeceğini düşündük ve BASKF olarak Bursa’daki bürokrat, yerel yönetici, siyasetçiler ile iletişime geçtik. Bugün ise diğer illerimizin imrendiği bir şehir durumundayız. Geldiğimiz noktada, başta sayın Valimiz Münir Karaloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanımız Recep Altepe olmak üzere, Gençlik Hizmetleri İl Müdürü Süleyman Şahin’e, bütün yerel yöneticilerimize, bürokratlarımıza ve siyasilerimize vermiş oldukları destekten dolayı amatör spor camiası olarak teşekkür ediyoruz. Ayrıca bu dönemde bir dediğimizi iki etmeyen Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Recep Altepe’ye şükranlarımızı sunuyorum” dedi.
Toplantıya katılan Büyükşehir Belediye Başkan Vekili İlhan Satık, Futbol İl Temsilcisi Osman Kılıç, Türkiye Faal Futbol Antrenörleri ve Gözlemcileri Derneği Bursa Şubesi Başkanı Muhammet Çağ, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Bursa Şubesi Başkanı Sedat Özbağ, İl Hakem Kurulu Başkanı İsmail Zeybek, Saha Komiserleri Derneği Başkanı Ercan Ütücü, Milli Takımlar Bölge Antrenörü Sinan Bür, BASKF Yönetim Kurulu üyeleri Ersin Yılmaz, Şevket Burhan, Mehmet Güleç ve Erkan Ay da Cemal Vardar’ın devam etmeme kararını üzüntüyle karşılarken, 6 yıllık dönemde kendilerine verdiği destekler için teşekkür ettiler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<