banner359

Cemil Yaşar Aydın güven tazeledi

Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Çevre Belediye Çalışanları İş ve Trafik Kazalarını Önleme Derneği’nin Olağan Genel Kurulu’nda Başkanlığa Cemil Yaşar Aydın yeniden seçildi.Önceki akşam Merinos Tren İstasyonu’nda gerçekleşen kongrede...

29 Ağustos 2016 Pazartesi 15:05
Cemil Yaşar Aydın güven tazeledi
Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Çevre Belediye Çalışanları İş ve Trafik Kazalarını Önleme Derneği’nin Olağan Genel Kurulu’nda Başkanlığa Cemil Yaşar Aydın yeniden seçildi.
Önceki akşam Merinos Tren İstasyonu’nda gerçekleşen kongrede Aydın ve ekibi, üyelerden 4. kez güvenoyu aldı. Büyükşehir ile Osmangazi, Nilüfer, Mudanya, Gemlik ve Gürsu belediyelerinde çalışan 700 üyesi bulunan derneğin geçen üç yıllık faaliyetlerini anlatan Başkan Aydın, bu süreçte üyelerinin karıştığı trafik kazalarından doğan maddi hasarlar için 324 bin 752 TL tazminat ve hasar ödemesi yaptıklarını açıkladı.
Aydın, yine bu dönemde üyelerine 241 bin TL’lik giyim ve erzak yardımında bulunduklarını ve ayrıca 2 yeni aracı derneğe kazandırdıklarını aktardı.
1986 yılında Bursa Belediyesi’ndeki büyükleri tarafından kurulan derneğin bugün 30. yılını kutladığını anlatan Aydın, Hizmet-İş Sendikası ile birlikte yürüttükleri çalışmayla da üyeleri olan belediye çalışanlarının trafik kazalarından doğan tazminat yükünü azaltmak için toplu iş sözleşmesine madde koydurduklarını, bu sayede hasarın yüzde 40’ının işveren tarafından karşılandığını söyledi.
Başkan Aydın, işçiye rücu eden hasar bedelinin İstanbul, Ankara ve İzmir Büyükşehir belediyelerinde olduğu gibi yüzde 90’lık bölümünün işverence karşılanması konusunda da çabalarının sürdüğünü dile getirdi.
Dernek Başkanı Aydın, yeni dönemde üyelerine toplu konut, filo indirimli araç satın alımı, indirimli tatil, düğün salonu ve özel sağlık kuruluşlarından düşük bedele yararlanma gibi projelerinin olduğunu da sözlerine ekledi.
Kongreye, Hizmet-İş Sendikası Bursa Şube Başkanı Mehmet Keskin ile Şube Sekreteri Selim Bal da katıldı. Kongrede Yönetim Kurulu’nda Cemalettin Yılmaz, Dursun Ali Bülbül, Yücel Balı, Zekireya Matyar, İsmail Gülşen ve Suat Demirbağ getirilirken, Metin Özkan, Ahmet Yiğit ve Hakan Aydın da Denetim Kurulu’na seçildiler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<