banner359

CLK Uludağ Elektrik aşure gününde müşterilerinin ağzını tatlandırdı

CLK Uludağ Elektrik, aşure gününde Genel Müdürlük binası ve diğer müşteri işlem merkezlerinde müşterilerine aşure ikram etti.Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova’da elektrik tedarik şirketi olarak hizmet veren CLK Uludağ Elektrik, Muharrem...

11 Ekim 2016 Salı 14:57
CLK Uludağ Elektrik aşure gününde müşterilerinin ağzını tatlandırdı
CLK Uludağ Elektrik, aşure gününde Genel Müdürlük binası ve diğer müşteri işlem merkezlerinde müşterilerine aşure ikram etti.
Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova’da elektrik tedarik şirketi olarak hizmet veren CLK Uludağ Elektrik, Muharrem ayının 10’uncu günü olan aşure gününde Merinos’ta bulunan Müşteri İşlem Merkezi’ne (MİM) gelen müşterilerine aşure ikram ederek, aşure gününü kutladı. Müşterilerinin aşure ayını tek tek kutlayan ve kapıda kurdukları kazanlardan aşure ikram eden CLK Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytac, “10 gün önce yeni bir hicri bir yıla başladık. İnşallah ülkemizin geçtiği sıkıntılı günleri anlatıp, çok güzel ve bereketli bir yıl geçirmeyi diliyorum. Bugünün feyiz ve bereketinden müşterilerimizle beraber istifade etmek istedik. İşlem merkezlerine gelen müşterilerimize aşure ikram edip güzel bir gün geçirmeyi umut ediyoruz” dedi.
CLK Uludağ Elektrik’e işlem yapmak için gelen vatandaşlar ise böyle bir sürprizle karşılaşmanın kendilerini çok mutlu ettiğini ve aşureyi çok beğendiklerini ifade etti. Bu özel günde böyle bir ikram için CLK Uludağ Elektrik’e teşekkür etti.
Dört bölgede hizmet veren CLK Uludağ Elektrik, yarın diğer Bölge Yönetmenliklerinde de müşterilerini aşure ile karşılamayı planlıyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<