banner359

Çocuklara moral verdiler

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Dörtçelik Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nde gerçekleştirilen faaliyetlerle çocuklar moral buluyor.Bursa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Turizm Daire Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Kütüphaneler...

15 Kasım 2016 Salı 11:29
Çocuklara moral verdiler
Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Dörtçelik Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nde gerçekleştirilen faaliyetlerle çocuklar moral buluyor.
Bursa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Turizm Daire Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Kütüphaneler Şube Müdürlüğü ile Müzeler Şube Müdürlüğü, Dörtçelik Çocuk Hastalıkları Hastanesi’ndeki çocuklara moral verdi. Bursa’nın en büyük çocuk hastanesi olan Dörtçelik Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nde 2015 yılında Kütüphaneler Şube Müdürlüğü tarafından kurulan koridor kütüphaneleri yenilendi. Yeni kitaplar ve dergiler de hastanede uzun dönemli kalan çocuklara hem moral sağlamak hem de eğitimlerine destek maksadıyla çocuklara hediye edildi. Bu sayede okullarından uzak kalan çocukların, hastanede geçirdikleri sürede kitap okumalarına imkân sağlandı.
Müzeler Şube Müdürlüğü her hafta farklı atölye çalışmaları ve Karagöz oyunu ile çocuklara hastalıklarını bir nebze de olsa unutturuyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<