banner359

Dağcılardan Teröre Tepki İçin Bayraklı Tırmanış

Doğa tutkunu dağcılar İznik’in doğal güzellikleriyle ünlü Müşküle Köyünde tırmanış gerçekleştirdi. Zafer Bayramı’nı kutlayan ve son günlerde artan terör olaylarını protesto eden dağcılar tırmanışlarını Türk Bayrağı ile...

04 Eylül 2015 Cuma 10:13
Dağcılardan Teröre Tepki İçin Bayraklı Tırmanış
Doğa tutkunu dağcılar İznik’in doğal güzellikleriyle ünlü Müşküle Köyünde tırmanış gerçekleştirdi. Zafer Bayramı’nı kutlayan ve son günlerde artan terör olaylarını protesto eden dağcılar tırmanışlarını Türk Bayrağı ile gerçekleştirdi.
Doğal güzellikleri ve tarihi dokusuyla ismini dünyaya duyuran İznik’in Müşküle Köyü’ne giden Özdost Dağcılık Kulübü üyeleri, terör olaylarına tepki tırmanışı gerçekleştirdi. Yüksel Çelikoğlu liderliğinde Sarıkayalar mevkisinde gerçekleştirilen tırmanış sırasında Türk Bayrağı açan grup üyeleri "şehitlerimize rahmet" dileyerek etkinliği sona erdirdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<