banner359

Darbe dolandırıcılarına afişli tedbir

Bursa’nın Mudanya İlçesinde, “adınız Fetö’ye Karışmış” Yalanıyla Vatandaşları Dolandıranlara Karşı Polisler Atm’lere Afişler Asıyor.

27 Ağustos 2016 Cumartesi 18:41
Darbe dolandırıcılarına afişli tedbir
Bursa’nın Mudanya ilçesinde, “Adınız FETÖ’ye karışmış” yalanıyla vatandaşları dolandıranlara karşı polisler ATM’lere afişler asıyor.
Toplum Destekli Polis Büro Amirliği’ne bağlı polisler, telefon dolandırıcılarına karşı vatandaşları bilgilendiriyor. Emniyet yetkilileri, kendilerini telefonla polis, hakim ve savcı şeklinde tanıtarak, “Adınız darbeye karıştı. FETÖ üyesiniz” diyerek para ve altın isteyenlere inanılmaması konusunda vatandaşları uyardı. Polisler, ATM makinelerine afişler yapıştırarak vatandaşların bilgilenmesini sağlıyor. Dolandırıcılık türleri arasında en yaygın olarak kullanılan para taleplerine karşı vatandaşların uyanık olmasını isteyen yetkililer, “Hesabınız üzerinden para aktarılmaya çalışıldığını söyleyenlere, sizden şahsi bilgi ve kart numarası veya kart şifresi talep edenlere itibar etmeyin. Böyle bir durumla karşılaşmanız halinde en yakın polis merkezine müracaat edin ya da 155’e bildirin” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<